8 Motive să alegi Siraco Trans
Parc Auto Propriu

Vă punem la dispoziție o flotă auto de peste 40 de camioane, de diverse tipuri, echipate cu sisteme performante de urmărire GPS, programe de comunicare prin e-mail, fax și telefon. Comunicarea cu șoferul este garantată non-stop.


Experientă de peste 20 de ani

Dispunem de o vastă experientă dobândită de-a lungul a peste 20 de ani în domeniul activităţii de transport ce a dus la relaţii consolidate de colaborare cu parteneri din întreaga Europă.


Departament Profesionist de Agenti Transport

Gestionarea flotei auto cât şi a soluţiilor de transport cad în sarcina unui departament dotat cu echipamente de ultimă generație și format dintr-o echipă profesionistă, cu vaste cunoștințe în domeniu, vorbitori de mai multe limbi străine, pregătită de așa manieră încât să vă asigure flexibilitate, operativitate plus tranzit minim, costuri optime și siguranţă.

SUNA ACUM LA +40 723 355 712 PENTRU O COTATIE DIRECTA

Noutati


Servicii diversificate de transport

 

Asigurăm transporturi de mărfuri în regim:

COMPLET
Transportul complet, exclusiv, reprezintă soluţia de transport cea mai rapidă şi eficientă, chiar dacă nu s-a utilizat întreaga capacitate de încărcare a camionului;

Mai Mult

Logistică

Serviciile de Logistică SIRACO EXIM 94 SRL includ:

  • Incărcare / Descărcare
  • Depozitare
  • Repaletare
  • Transport
Mai mult

Service auto propriu

Pentru asigurarea serviciilor de transport de cea mai bună calitate, Siraco Trans are:

  • Service auto propriu: dispune de tehnicieni specializaţi;
  • Echipă de mentenantă: atelier mobil ce stă non-stop la dispoziţia şoferilor pentru a remedia şi diminua orice tip de defecţiune, şi pentru a evita eventuale întârzieri ale camioanelor;

Garantia calitaţii

Având un volum mare de marfă transportată, reușim să rentabilizăm activitatea de transport rutier; Astfel, vă oferim tarife de transport fără concurență pentru majoritatea rutelor europene, chiar și în condiții de transport în regim grupaj/parțial.

Transportul este susţinut de o gamă largă de asigurări în funcţie de valoarea acestuia şi vă punem la dispozitie varianta de asigurare

Mai mult

Flexibilitate şi Diversitate

Încrederea pe care noi ne-am pastrat-o constant de-a lungul anilor, ne-a făcut să ne adaptăm în permanenţă la schimbările pieţei şi să privim spre viitor.

Astfel am înfiinţat o nouă firmă pe teritoriul Bulgariei, Siraco Trans LTD, ce vă oferă aceleaşi servicii de transport iar ca plus aveţi TVA 0.