Despre noi, Siraco Exim 94

     Suntem o companie de transport marfă intern şi internațional cu o activitate de mai bine de 20 de ani în domeniu. SIguranța, RApiditatea si COmpetitivitatea sunt valorile de bază ce ne-au condus printre firmele de top din România și Europa.

     Vă asigurăm de calitatea serviciilor, menționând faptul că recomandarea noastră vine din partea unui portofoliu diversificat de clienți cu care colaborăm încă de la înființare. Deținem propriul parc auto ce cuprinde peste 40 de mijloace de transport, diverse tipuri, astfel încât să corespundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Gestionarea flotei auto cât și a soluțiilor de transport cad în sarcina unui departament dotat cu echipamente de ultimă generație și format dintr-o echipă profesionistă, cu vaste cunoștințe în domeniu, vorbitori de mai multe limbi străine, pregătită de așa manieră încât să vă asigure flexibilitate, operativitate, costuri optime și siguranţă. Pentru a ne plia cât mai eficient cererilor dumneavoastră, am creat o retea solidă de parteneri și subcontractori cu experiență în domeniu, ce se întinde pe întreaga Europă şi nu numai.

     Încrederea pe care noi ne-am păstrat-o constant de-a lungul anilor, ne-a făcut să ne adaptăm în permanentă la schimbările pieței și să privim spre viitor. Astfel am înființat o nouă firmă pe teritoriul Bulgariei, Siraco Trans LTD, ce vă oferă aceleași servicii de transport iar ca  plus aveți TVA 0.

     Fiecare zi pentru noi este o provocare deoarece ne dorim tot ce e mai bun pentru clienții noștri. Apelați cu încredere la serviciile oferite de către Siraco Exim 94.

Ne dorim să devenim partenerii dumneavoastră de încredere!

Cu stimă,
Echipa Siraco Trans